KITEYTÄ JA VOITA. Media on muuttunut. Mahdollisuudet viestiä ovat monimuotoistuneet ja moninkertaistuneet. Yksi asia on ennallaan. Viestien tulvassa voittaja on se, joka kertoo asiansa parhaiten. Tästä on kyse myös Kultajyväkisassa. Kultajyvä on kiteyttämiskisa - ollut jo vuodesta 1966 lähtien.

Jos niputit kaupallisen tai yhteiskunnallisen sanottavasi upealla tavalla painettuun tai digitaaliseen muotoon, tämä kisa on sinua varten. Rautainen luova ajattelu ja timantti toteutus voivat yhdessä tuottaa Kultajyvän.

Kultajyvä-kisassa on viisi sarjaa. Jyvistä kisaavat printit ja julisteet, molemmat sekä kaupallisessa että yhteiskunnallisessa sarjassa. Lisäksi nuorille tekijöille on oma Junnujyvä-sarja.

Vuoden 2016 Kultajyvä-kilpailun ilmoittautuminen on päättynyt ja kilpailu on edennyt seuraaviin vaiheisiin. Kilpailun tuomaristo on valinnut "Kultajyväshortille2016" työt, jotka tullaan julkaisemaan tammikuussa 2017 sekä Kauppalehden että Markkinonti&Mainonta-lehden liitteessä.

Katso "Kultajyväshortti2016"

 

TERVETULOA PALKINTOJEN JAKOTILAISUUTEEN!
Kilpailun lopputulokset julkistetaan ja palkinnot jaetaan torstaina 19.1.2017 MARK:in Tammikuun Täräys tilaisuudessa, joka pidetään Finnkinon Tennispalatsissa Helsingissä. Tilaisuudessa on aluksi verkottumista ja tarjoilua klo 16.00 alkaen ja palkintoseremoniat alkavat klo 17.00. Illan päättää ennakkonäytöksenä uutuusleffa LION.
Tilaisuus on kaikille maksuton mutta edellyttää ilmoittautumista etukäteen >>>

Jaa sivu